In de loop der jaren heeft Hazet bouwkundige tekeningen gemaakt voor uiteenlopende sectoren. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten.

Woningbouw

Individuele wensen van bewoners spelen een steeds grotere rol in nieuwbouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van het aantal verdiepingen, het type dak of de plek van kozijnen in de gevel. Dankzij de systematische aanpak van Hazet, zijn we in staat om hier sneller op in te spelen.

Onderwijs

Bij het bouwen van een nieuwe school, vormt het ontwerp van de architect de leidraad. Hazet vertaalt de gekozen filosofie naar een bouwkundig model dat goed uitvoerbaar is en perfect aansluit op de ontwerpidee├źn van school en architect.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg maakt Hazet bouwtekeningen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Tijdens het hele traject stemmen we regelmatig de voortgang af met alle partijen. Zo houdt iedereen zicht op het eindresultaat.

Utiliteitsbouw

Een groot kantoorpand of een bedrijfsgebouw waar specifieke wensen moeten worden nageleefd: Hazet maakt 3D-modellen voor verschillende soorten utiliteitsbouw. Daarbij werken we nauw samen met alle betrokken partijen en voeren we de wensen door in een goed uitvoerbare bouwtekening.