Per 1 juli 2023 is Hazet tekenbureau overgenomen door Thomas Architecten.

Over Hazet

Doen wat we zeggen, kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Daar staat Hazet voor. Als bouwkundig tekenbureau gevestigd in Den Bosch, werken we aan het maken van hoogwaardige bouw­tekeningen voor woningbouw, gezondheidszorg, onderwijs en utiliteitsbouw.

Bouwkundig tekenbureau

Hazet is in 2009 opgericht door Hans Zeeuwe. Inmiddels zijn we een bedrijf met zes medewerkers, met elk jaar ruimte voor een stagiair en samenwerkingen met freelancers voor het inmeten, fotografen en filmen van gebouwen.

Per 1 juli 2023 is Hazet tekenbureau overgenomen door Thomas Architecten. Alle medewerkers zijn in dienst getreden bij Thomas Architecten. Aangezien we al vele jaren samenwerken en in hetzelfde kantoorpand zitten is dit een logische en praktische stap. Daarmee is gegarandeerd dat de lopende projecten van Hazet tekenbureau zoals altijd tijdig en goed worden uitgevoerd.

 

Onze vaste medewerkers Lucien Lijfrock,  Martijn Verboord, Stef Jansen, Massimiliano Saderi,  Shadi Nadrous en Hans Zeeuwe helpen u graag met het realiseren van uw ontwerpen. Verder versterkt in het kader van zijn stage Hugo Welten vanaf september onze gelederen. De medewerkers van Hazet hebben eerder bij een architectenbureau of een constructiebureau gewerkt.

In ons kantoor aan de Zuiderparkweg vindt u een volledig ingerichte en van de modernste apparatuur voorziene tekenkamer. Sinds 2017 maakt Hazet alle bouw­tekeningen in 3D met Revit software van Autodesk. De uitgewerkte 3D-modellen leveren we op volgens het laatste ILS afsprakenstelsel in het uitwisselformaat IFC. Ook hebben we de beschikking over de ACC en BIM360 portalen van Autodesk en communiceren we via de BIMCollab Cloud. Zo beschikt elke partij die aan het project werkt over de meest recente versie van de bouw­tekening en verlopen samenwerkingen soepel.

Gestructureerd werken

Kenmerkend aan de aanpak van Hazet is dat we gestructureerd en systematisch werken. Hierdoor zijn we in staat om – ook bij complexe projecten – de hoogste kwaliteit te leveren. Tegelijkertijd geeft deze werkwijze ons de flexibiliteit die nodig is om tijdens een project in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over onze aanpak of een project aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op.