Doen wat we zeggen, kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Daar staat Hazet voor. Als bouwkundig tekenbureau gevestigd in Den Bosch, werken we aan het maken van hoogstaande bouwtekeningen voor woningbouw, gezondheidszorg, onderwijs en utiliteitsbouw.

Bouwkundig tekenbureau

Hazet is in 2009 opgericht door Hans Zeeuwe. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met vier medewerkers, met elk jaar ruimte voor een stagiair en samenwerkingen met freelancers voor het inmeten, fotografen en filmen van gebouwen. In ons kantoor aan de Zuiderplasweg vind je een volledig ingerichte tekenkamer.

Sinds 2017 maakt Hazet alle bouwtekeningen in 3D met de software Revit. De uitgewerkte 3D-modellen leveren we op volgende de BIM-methodiek. Zo beschikt elke partij die aan het project werkt over de meest recente versie van de bouwtekening en verlopen samenwerkingen soepel.

Gestructureerd werken

Kenmerkend aan de aanpak van Hazet is dat we gestructureerd en systematisch werken. Hierdoor zijn we in staat om – ook bij complexe projecten – de hoogste kwaliteit te leveren. Tegelijkertijd geeft deze werkwijze ons de flexibiliteit die nodig is om tijdens een project in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Hans Zeeuwe
Harry de Rauw
Lucien Lijfrock
Martijn Verboord

Wil je meer weten over onze aanpak of een project aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op.