Wie

Hazet Tekenbureau heeft haar kantoor in Den Bosch en is opgericht door Hans Zeeuwe die in de afgelopen 25 jaar een gedegen ervaring heeft opgebouwd als tekenaar, projectleider en chef de bureau bij diverse bekende architectenbureaus. In deze periode is ruime ervaring opgedaan met het efficiënt vervaardigen van bouwkundige tekeningen voor alle fasen van projecten van velerlei aard en met het organiseren, begeleiden en optimaliseren van de tekenkamer. Met name grote projecten in bijvoorbeeld de gezondheidszorg en woningbouw behoorden tot de kernactiviteiten.

Gebruikmakend van bovengenoemde ervaring is in 2009 een start gemaakt met Hazet Tekenbureau. We hebben een volledig ingerichte tekenkamer en maken gebruik van de nieuwste software en hardware. Begin 2017 zijn we volledig overgestapt op Revit en leveren we projecten af volgens de BIM (Bouw Informatie Model) methodiek. In het gebouwmodel wordt alle informatie  in één model verwerkt dat gedeeld kan worden door alle partijen die aan het project werken. Dit geïntegreerd ontwerpproces  levert grote voordelen op voor alle partijen daar ze altijd over de meest recente informatie kunnen beschikken.  Daarmee wordt gezorgd voor een naadloze integratie van alle disciplines in het ontwerp.

Hazet Tekenbureau bestaat op dit moment uit de volgende werknemers:

Hans Zeeuwe
Harry de Rauw
Lucien Lijfrock
Martijn Verboord

Verder maken we regelmatig gebruik van de diensten van freelancers die ons onder andere helpen met het inmeten, fotograferen en filmen van gebouwen:

Emmed Shonoda Attia (inmeten, fotografie, film)
Steve Zeeuwe (website, inmeten, fotografie, film)
Yann Zeeuwe (intranet, 3D modellen)
Geert Filippini (Revit modelleur)

Er is bij ons elk jaar een plaats voor een stagiair. Als stagiair draai je gedurende een half jaar mee als jongste medewerker waarbij we je natuurlijk waar nodig begeleiden. Volgende oudgedienden gingen je voor:

Martijn Verboord (stagiair 2011)
Ruben van Diggelen (stagiair 2012)
Dirk van der Kraan (stagiair 2013)
Geert Filippini (startersbeurs 2013)
Jamie Peters (stagiair 2014)
Stijn Munninghoff (stagiair 2015)
Rick van de Griendt (stagiair 2016)
Ferry Roefs (startersbeurs 2016)
Jerome Martis (meesterbeurs 2016)
Robin van Bunnik (stagiair 2017)
Manal Abukar (startersbeurs 2017)

Op zoek naar een stageplaats in 2019 / 2020? Neem contact met ons op via de contactpagina

Wat

Hazet Tekenbureau is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het uitwerken en begeleiden van zowel complexe als kleinschalige bouwprojecten. Heldere communicatie en flexibel inspelen op de ontwikkelingen gedurende de uitwerking van het project staan bij ons hoog in het vaandel. Daardoor zijn wij altijd in staat onze afspraken na te komen en deadlines te halen.

Onze vele jaren ervaring met grootschalige woningbouwprojecten als Brandevoort in Helmond en IJburg in Amsterdam en werk aan talloze utiliteit projecten staan garant voor een efficiënte en gedegen uitwerking van uw project. Het werken aan deze complexe opdrachten zorgt er voor dat we een in hoge mate gestructureerde manier van werken hebben ontwikkeld waarmee we snel en efficiënt kunnen werken en tegelijk flexibel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen gedurende de uitwerking van uw project.

Naast werken aan grote bouwprojecten hechten we er sterk aan ook kleinere projecten als woonhuizen en verbouwingen in ons takenpakket te hebben. Ook hier staan communicatie en heldere afspraken voorop. We kunnen het complete traject, van idee tot realisatie voor u uitvoeren en begeleiden en er voor zorgen dat uw bouwproject zonder problemen en binnen budget wordt gerealiseerd.

Waar

Ons kantoor staat in ‘s-Hertogenbosch. Meer contactinformatie en een routebeschrijving vindt u op de contactpagina