Doen wat we zeggen, kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Daar staat Hazet voor. Als bouwkundig tekenbureau gevestigd in Den Bosch, werken we aan het maken van hoogwaardige bouwtekeningen voor woningbouw, gezondheidszorg, onderwijs en utiliteitsbouw.

Bouwkundig tekenbureau

Hazet is in 2009 opgericht door Hans Zeeuwe. Inmiddels zijn we een bedrijf met vier medewerkers, met elk jaar ruimte voor een stagiair en samenwerkingen met freelancers voor het inmeten, fotografen en filmen van gebouwen.

Onze vaste medewerkers Lucien Lijfrock, Harry de Rauw, Martijn Verboord en Hans Zeeuwe helpen u graag met het realiseren van uw ontwerpen. Verder versterken in het kader van hun stage Esma Kahyargil van de opleiding HBO Building Environment en Stef Jansen van de opleiding HBO bouwkunde momenteel onze gelederen.

In ons kantoor aan de Zuiderparkweg vind je een volledig ingerichte tekenkamer. Sinds 2017 maakt Hazet alle bouwtekeningen in 3D met Revit software van Autodesk. De uitgewerkte 3D-modellen leveren we op volgens het laatste ILS afsprakenstelsel in het uitwisselformaat IFC. Ook hebben we de beschikking over het BIM360 portaal van Autodesk en communiceren we via de BIMCollab Cloud. Zo beschikt elke partij die aan het project werkt over de meest recente versie van de bouwtekening en verlopen samenwerkingen soepel.

Gestructureerd werken

Kenmerkend aan de aanpak van Hazet is dat we gestructureerd en systematisch werken. Hierdoor zijn we in staat om – ook bij complexe projecten – de hoogste kwaliteit te leveren. Tegelijkertijd geeft deze werkwijze ons de flexibiliteit die nodig is om tijdens een project in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Wil je meer weten over onze aanpak of een project aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op.