Opdrachtgevers

Hazet heeft ervaring met het werken voor verschillende sectoren. Zo werken wij dagelijks samen met projectontwikkelaars en architecten. Ook aannemers en particulieren schakelen onze hulp in bij het maken van hun bouwtekeningen. Verder roepen gebouweigenaren steeds vaker onze hulp om hun gebouwen in een 3D model te zetten. Het beheer van een gebouw kan met behulp van een digitale tweeling een stuk efficiënter worden uitgevoerd.

Bekijk hieronder onze aanpak voor de specifieke sectoren.

Architecten

Bij het ontwerp van een nieuw gebouw, staat samenwerking tussen architect en bouwkundig tekenaar centraal. Door al in een vroeg stadium plannen op elkaar af te stemmen en regelmatig samen te komen, bereiken we het beste eindresultaat.

Ontwerpplannen doorvertalen

Centraal in onze aanpak ligt het doorvertalen van jouw ideeën als architect naar een bouwkundig ontwerp dat goed uitvoerbaar is. Door gebruik te maken van 3D-modellen, krijgt iedereen al vroeg in het bouwproces een duidelijk beeld van de uiteindelijke look en feel van het ontwerp. Dit zorgt niet alleen voor meer begrip, maar helpt ook om alle partijen op één lijn te krijgen.

Samenwerken met architectenbureaus

Verschillende medewerkers van Hazet hebben bij een architectenbureau gewerkt. Daardoor snappen we hoe het tekenproces verloopt en begrijpen we elkaars werkwijze. Dit draagt bij aan het behalen van het beste eindresultaat voor de klant.

Op zoek naar een bouwkundig tekenbureau dat jouw ideeën uitwerkt in een 3D-model? Neem dan contact met ons op.

Projectontwikkelaars

Als je aan de slag gaat met een groot nieuwbouwproject, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Natuurlijk speelt het gemaakte plan een grote rol, maar ook de kosten en wensen van de kopers zijn van groot belang. Hazet helpt mee om de bouwkundige tekeningen te laten voldoen aan alle gemaakte plannen.

Systematische aanpak

Omdat we veel ervaring hebben in projectmatig bouwen en gestructureerd werken, zijn we flexibel bij het maken van de 3D-tekeningen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om al in de bouwtekening specifieke bewonerswensen te verwerken. Ook is het dankzij deze systematische aanpak eenvoudiger om in een later stadium nog wijzigingen aan te brengen, bijvoorbeeld op het gebied van de bouwmethode.

Bouwtekeningen in 3D

Hazet maakt alle bouwkundige tekeningen standaard in 3D met Revit. Hierdoor krijgen potentiële kopers een beter beeld van hun toekomstige woning. Dit draagt bij de verkoopbaarheid. Daarnaast voorkomt 3D-modelleren dat er bouwfouten worden gemaakt op plekken die je in 2D niet ziet. Zo loopt het bouwproces soepel door en voorkom je extra kosten.

Benieuwd hoe we vanaf de eerste stappen van een nieuwbouwproject met je meedenken? Neem dan contact met ons op.