Projectontwikkelaar

Als je aan de slag gaat met een groot nieuwbouwproject, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Natuurlijk speelt het gemaakte plan een grote rol, maar ook de kosten en wensen van de kopers zijn van groot belang. Hazet helpt mee om de bouwkundige tekeningen te laten voldoen aan alle gemaakte plannen.

Systematische aanpak

Omdat we veel ervaring hebben in projectmatig bouwen en gestructureerd werken, zijn we flexibel bij het maken van de 3D-tekeningen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om al in de bouwtekening specifieke bewonerswensen te verwerken. Ook is het dankzij deze systematische aanpak eenvoudiger om in een later stadium nog wijzigingen aan te brengen, bijvoorbeeld op het gebied van de bouwmethode.

Bouwtekeningen in 3D

Hazet maakt alle bouwkundige tekeningen standaard in 3D met Revit. Hierdoor krijgen potentiƫle kopers een beter beeld van hun toekomstige woning. Dit draagt bij de verkoopbaarheid. Daarnaast voorkomt 3D-modelleren dat er bouwfouten worden gemaakt op plekken die je in 2D niet ziet. Zo loopt het bouwproces soepel door en voorkom je extra kosten.

Benieuwd hoe we vanaf de eerste stappen van een nieuwbouwproject met je meedenken? Neem dan contact met ons op.